fredag 26 augusti 2011

Weekend






Yes nu är det HELG! Trivs ju super på mitt jobb,men visst behöver man helg-såå trött nu... Känner lite av en förkylning IGEN-men jag blundar för det;)
Inte konstigt med tanke på ständiga nys o hostatacker i ens närhet o kanske även i maten osv...Sen kan man ju inte låta bli att gosa med de minsta heller<3

Veckan har varit bra,blivit lite irriterad mot slutet av veckan på vissa som tror att de är chefer-låtsaschefer alltså,dominanta kvinnor som har ett behov av att styra o ställa o ha det på sitt sätt,(som inte mind there own business)...Synd att de inte inser det själva bara,kan inte vara lätt att leva med den typen än mindre jobba...:/ Men trivs jättebra med mina småttingar o känner att jag är "poppis" o omtyckt av dem o föräldrar-viktigast för mig!

Ikväll är det lugnt,ska ut med nissen nu,dricker lite gott;) o ska väl äta ngt lätt senare-varit rätt "duktig" med maten nu i veckan (förrutom igårkväll)
Imorgon ska jag städa undan lite o kanske ut lite i solen om den lyyser-har massa tidningar att läsa... Tidigt på kvällen kommer Angie hit,vi möts upp i stan o ska äta god fondue-ser fram emot det,såååå gott!!! Sen blir det filmmys hos mig med vin o gotter.

På söndag ska vi träffa vår vän AC (som jag skrivit om här tidigare)hem till henne,vi brukar få något gott att äta,blir trevligt. Sen ska vi nog vidare ngnstans jag o Angie-kanske mobilia eller möllan eller både och,men jag ska vara hemma söndagkväll med mina små djurisar-heligt för mig<3 Måste även fixa lite härhemma,för jag får nytapetserat o målat i vardagsrummet o badrummet på måndag morgon...

Hoppas du får en FIN helg min vän,Vi hörs i dagarna-då blir det lite pics från helgen med;) Becca

Inga kommentarer: