onsdag 6 juli 2011

Relax o spontant limhamnshäng






Viktigt att inte ha planer varje dag av sin semester,en sådan dag var det idag.
Gick ut i trädgården i fm,satt där ngra timmar-läste tidningar,fikade lite. Fick lite kul post ifrån HM-en klänning som jag tror både de o jag glömt bort:D Men fin var den-ett par kilon så blir den mkt fin;) Pernilla sa att min kropp påminde om Marilyn Monroe:P Lovely;)

Sen fixade jag några ärenden/handlade. Köpte hem en sen salladslunch,idag bestående av:sallad,lite fullkornspasta,soltorkade tomater,kyckling,nötmix,rivna morötter o vitlökssås.

Pernilla ringde o vi gick till "Nama" först, o tog en god drink-amé perfekt för gravida, eller andra som undviker alkohol,jättegott o fresh!)Men vi tog med vin i såklart;) En liten sushimeny tog vi med,som tilltugg:) Höll på att svettas ihjäl där i solen...(Men jag klagar inte!) Promenixade lite sen,o satte oss på "Cutty sark" o tog en öl i skuggan,nice:)

Sen ringde hennes "loverboy" så vi gick hemåt-cant blame her...Mysigt med MYYYS;)Vill ha MER hehe...:P

Nu blir det myys med mina små djur,lite vin o räkor ikväll,hoppas på att det är ngt mysigt att kolla på,på tvn med-tror det var något med Leif GW om mord-me like,inte mordet, men ni fattar,gillar att sitta ensam o bli lite frightened:)Becca

Inga kommentarer: