söndag 17 juli 2011

Somrig lördag






Ja som de hade lovat-så blev lördagen riktigt fin:) Tyvärr är det så att mina money har rusat iväg nu under semestern-mkt för att det är trist att bara sitta hemma själv(-när man bor själv)man vill ju hitta på grejer o socialisera-o jag är ju inte typen direkt som bjuder hem på en kopp te;)TRIST!
Nä men iaf det jag skulle komma till var att tyvärr måste jag va riktigt försiktig med pengarna nu innan lön:/ Men vi hade ändå jättemysigt,vi käkade frukost i solen i trädgården, kollade/pratade om resor inför nästa vår/sommar,promenerade med nissen i Gamla,fina Limhamn,sen promenerade vi mot stranden,köpte en mjukglass på vägen o gick längs (hela) Sibbarp,myys!
Sen hjälpte A mig att ta ner hyllor o lite annat nu-pga att det kommer några killar hit i nästa vecka,tis-fre o målar om hela lgh.
På kvällen gick vi till "Limhamns pizzeria" o käkade god lasagne där (med isvatten,konstigt va?;) Sen blev det mot Kph för Angie igen lite efter 20,o myskväll för mig o djuren med en gammal svensk/dansk o hyfsat bra film på tv. Becca<3 P.s Ser ni att jag har gjort ett litet "skönhetsbord" i mitt rum nu,har ju massa sånt o en pytte-toa så nu får det bättre plats där:)

Inga kommentarer: