torsdag 17 juli 2008

Lekte med Jenny igår.



Igår träffade jag Jenny på nobeltorget så gick vi till På besök(-ett av mina många stammisställen-MAT..)
Iaf där käkade vi våra fetaostquesadillas+en öl,mkt gott o prisvärt!
Sen gick vi hem till J där la familia också höll till,så söta.. Ernesto som alltid gör så att man känner sig hemma,fixar mat o donar,och alltid supersnäll:)Noélia som inte har närmat sig mig så mkt förr har väl vant sig lite mer vid mig och somnade i min famn,söta.
Och Simon är världens gulligaste,så snäll och glad för att se mig- ALLTID!
Där drack vi iaf lite öl o vin innan jag begav mig hem till mina djurisar+S.A.T.C-vet att jag tjatar om det och även om jag sett avsnitten säkert 4ggr nu minst..så älskar jag det;)
Är så glad för att jag har Jenny,vi är olika på några sätt men lika på många och vi kör en rak,ärlig dialog gentemot varandra,dessutom har jag alltid trevligt i hennes sällskap oavsett vad vi gör,vi har känt varandra sen gymnasiet men blev ännu bättre vänner efter gymnasiet,ni vet på den tiden var jag lite extrem på alla sätt så jg skrämde nog bort en hel del tjejer hehe,o Jenny var ju av det lite prydare (iof fortfarande mer än mig)Men då var det stor skillnad- hon satt och sneglade på mig i sina märkeskläder-själv gick jag i lite väl tajta byxor som visade min sexy ass(-på den tiden då..)och berättade den mer frigjorda öppna sexstoryn efter den andra..suck,men vi var ju faktiskt SMÅ..
Tänk att vi blev såna fina vänner iaf,det tycker jag är fantastiskt och man förstår att med vissa människor var det ingen slump med att man skulle mötas;)R

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så jag är bortcensurerad? Förresten det svaret jag gav först när ni frågade om söta tjejor var ärlig....kanske det inte lät så, men det är ju svårt för mig att se skönhet runt om min J. ha det kul o så ska jag läsa lite om My nails for free....

Beccas sida sa...

Flåt,jag tänkte på det sen att jag ej skrev om dig.. Tusen tack för komplimangen;)
Det förstår jag för hon är riktigt fin!
Och du ska veta att när ni bråkar etc så tar jag inte alltid hennes parti för att vi är vänner jag är inte den typen av vän som alltid håller med min vän (om du förstår)
Like u a lot! Alltid sagt att du är den pojkvännen jag gillar bäst-(av pojkvänner till my girls.)
Men ska redigera genast! Kram,R