onsdag 18 februari 2009

Face the truth about yourself and life!

Har märkt att många kanske i synnerhet yngre människor idag inte är nöjda med någonting..de ska helst resa jämt,festa jämt eller gå på konserter eller något de verkligen gillar HELA TIDEN för att känna sig lyckliga,de märker man för de blir deprimerade så fort det inte händer något,och det kan ju inte vara bra för så ser ju inte livet ut,det är inte superkul jämt-Det märker man även på vissa föräldrar att de tror att barnen måste bli underhållna konstant o hitta på saker-men barn måste också kunna leka lite själva o ha det tråkigt ibland.Man kanske inte heller har råd att göra något stort jämt.Min poäng är att den typen av människor som blir lite deprimerade när de inte har något stort att se framemot kanske får rannsaka sig själv lite o gå bakom problemet-inte fly ifrån det.
Ta vara på de små sakerna med i livet,var glad för att du har det såå mycket bättre än många människor runt om i världen o lev i nuet,ta det lugnt-annars blir du nog aldrig lycklig.
Tror att det är pga detta som allt färre vill binda sig,samhället har blivit så egoistiskt,allt fler skiljer sig för livet och ett förhållande är inte alltid en dans på rosor tyvärr..Becca

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner mig lite träffad! Det kanske är så, men jag tycker det är skönt att ha något att se fram emot hela tiden, oavsett om det är en helg i göteborg eller en veckas sol & bad. Alla är vi olika, och tur är väl det=)

Beccas sida sa...

Hej sötis! Ja tänkte lite på dig,men absolut inte enbart!
Du har en bror som också är lite så fast på ett annat sätt-ni kan inte bara vara verkar det som..
Men vad jag skrev här är mer än tanke till de flesta unga idag:)
Puss ses nästa Fredag,Becca