måndag 16 februari 2009

Måndag-diska+nagelfix..

Denna gången har mina naglar hållt otroligt dåligt så jag ska till Marie ikväll eftersom jag tappat flera stycken..det ser hemskt ut..
Men snart blir jag alltså fin igen;)
Innan dess ska jag diska en väldigt stor o äcklig disk..:(så jag peppar mig själv med vin,(har väldigt svårt för att komma igång,väldigt mycket ungkarlsäckel över mig tyvärr..)
Sen ska jag göra pytt i panna+kolla Familjen annorlunda/charterhjältar+Lipstick jungle:)
Jag har för övrigt använt nässpray för länge nu så nu är jag beroende o härdar ut-alltså tar inte det mer o då är man täppt som faan!hela dagen typ..så trött på det,någon jämförde det med drogberoende..det är bara att sluta så har man ett jobbigt dygn framför sig men sen blir det bra igen!Täppt-Becca

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej gumman, hoppas dina naglar blev fina! Såg din kommentar i min blogg och gud vad det hade varit mysigt!! Vi kanske kan hålla fredagen öppen ett tag, jag har nämligen fått feber och influensa.. Känner mig ynklig & liten & sliten.. snyft..

KRAM / Anna.

Beccas sida sa...

Hej gumman! Ja det hade varit skojsigt..synd om dig att du blivit sjuk..:( Jag har nytt nr+jag har inte ditt eftersom min tele pajade..så vad har du för mejl?så kan vi skicka dom där-vill inte lägga ut det här direkt.Krya på dig!Becca