tisdag 31 januari 2012

I söndags...






Mötte upp Catharina vid Caroli-kändes nästan som en första dejt:) Vi har ju inte umgåtts förr...Men det kändes bra o lätt,skönt! Vi gick till Vapiano-men jag måste säga att jag blev liite besviken...Men jag tror att maten är bra! Men har man bråttom (som vi hade)så vill man inte behöva stå en bra stund i en massa köer...För min del så gillar jag att sätta mig ner,få menyn rätt så snabbt,beställa något att dricka o hinna kolla en stund i lugn o ro på menyn,sen beställa-o det gör mig inte något att vänta en stund på maten-MEN jag vill inte köa för min mat när jag går ut o äter...Vill ha det bekvämt ju!;)Men en dag när jag är ute på en lättsam lunch o massor av tid så kommer jag nog prova en pasta eller pizza:P Men vi kände att vi hann bara med en förrätt o den var inte jättegod,men ett GOTT glas vin, sällskap o BRA samtal:)

Vi begav oss mot kyrkan o där var stämningen på topp! Caroline mötte upp oss,musiken var sjukt hög o bra,tror att Catharina blev chockad över "nattklubbskänslan" Men hon fick goosebumps-så det var ju positivt... Fantastisk predikan o jag kände mig träffad när de talade om allt fantastiskt man får av kyrkan o GUD!<3 De talade om vision för kyrkan de närmsta 5 åren,det talades om att ha supersundays på Malmö Opera-hur nice!? Det kommer byggas upp fler kyrkor i malmö-jag hoppas på Limhamn förstås!;)

Blev en skön kväll hemma sen framför tvn med god mat-gjorde thaigryta-såå lätt o gott,i med allt ni har-typ wokgrönsaker,vitlök o kyckling,kryddor+kokosmjölk. Lykke på tvn-love her... Becca

Inga kommentarer: