tisdag 3 januari 2012

Slappy days o nyttighetsplaner...


Oj vad jag har slappat nu (i min ensamhet) i 3dgr...Men det behövs ju:) Tyvärr har jag inte enbart njutit för jag har PROBLEM med magen:( Så trött på det...Men inte lönt att tjata om det,för ni vet ju att jag älskar att sippa på ett glas vin o efter många middagar(-där inte heller maten varit helt fettfri)så mår jag nu SKIT... Men hur kul är det att säga nej tack till något man älskar,eller att enbart äta gröt,välling,fil o kokt mat..MEN nu har jag varit o storhandlat hem en massa nyttig mat-både viktmässigt o magvänligt;)

Har mycket vikten på huvet nu-vad o var jag ska träna,hur räknar man ut kalorier etc... Men det är bra. Ja jag är nog en av få tjejer som inte vet hur man räknar ut kalorier,som aldrig gjort det...O jag hade verkligen önskat att jag bara kunde driva igenom livet som normalviktig, njuta av mat o dryckutan att behöva tänka på sånt trist-bara kunna äta vad jag vill... men eftersom jag är överviktig så går tyvärr inte det:/

Just nu tänker jag: Ska jag börja på zumba,SHBAM o ibland kondition (på gymmet där) på sportlife-isåfall 4 dgr i veckan. Eller ska jag gå på 24/7-bara gym...Fördelen med 24/7 är att det ligger precis här vid mig-o jag har ju inte bil o jag är inte piggast i stan,efter en dag på ett energikrävande jubb...Men samtidigt verkar träningen mkt roligare på sportlife... mer min grej med bra musik o dans... Det tar mig ca en kvart/20min att gå dit i rask takt...What to do?!

Nåväl idag skulle jag egentligen träffat en ny bekantskap-promenerat o lunchat-fick tyvärr ställa in pga magen:( Men ikväll ska jag nog hem till Pernilla o mysa,förmodligen med ett glas eller 2-men inte många med tanke på situationen...o ngn god mat förstås:)Innan dess blir det walk the dog,tvätta o kolla på mysprogram på tv o läsa lite. Love,Becca

P.s Köpte fina,nya tulips-rosa,såå fint till ett vitt blockljus-lite "springfeeling" på mitt bord nu,men det "juliga" låter jag vara kvar lite till-love the pynt;)

Inga kommentarer: