söndag 23 oktober 2011

Riktigt skön lördag...






Ja, min lördag blev precis som jag ville:)Började med att fixa nailsen vid 10.40-blev jättesnyggt, denna gången valde jag att få lagt en "oxblodsröd" gelé på-mer höstigt and very ladylike;)

Sen var det dags att träffa min barndomsvän Annsofi på lunch-hon gav som oftast otroligt mycket positiv energi-glad, hoppfull o med energi o nyfikenhet på livet:)Vi satt på ett fik som heter smörgåsbutiken o åt gott-jag tog en sallad med pasta o kyckling o hon tog en grillad ciabatta-min älskade vitamindryck till det,vet ni i helgen är jag alkoholfri-ovanligt för att vara jag-men så är det,(men nog mest för att jag inte är riktigt frisk;)
Sen strosade vi runt lite på limhamn,gick in i några mysiga o fina butiker-hittade en massa fint-men u know dagarna innan lön nu o jag är lite broke faktiskt...så det fick bli fönstershopping denna gången. Men jag såg mina fina bruna,lackiga hunterstövlar o härliga kylskåpsmagneter (med djur på såklart)o fina tvålar från France b.la. Jag köpte dock med mig hem gula o superfina tulpaner-piggade upp otroligt mycket här hemma:)

Väl hemma sen var jag trött så det blev vila o tidningar o internet o tv o mat o popcorn o grönt te.

Dagens tips! Ni som gillar danska spännande serier,ni måååste kolla in "Den som dräper" jag har sett en del av den på dansk kanal innan,men nu går den på tv4 o ni kan nu se avsnitt 2 på tv4play.se-riktigt läbbig o bra! Finns där bara gratis ngn dag till,so hurry up! Becca(-som ÄLSKAR danska krimis.)

Inga kommentarer: