söndag 23 november 2008

Min lilla idol-analys:

Glömt att berätta vad jag tyckte om idol i fredags..
Tyckte som vanligt att Johan.P rockade fett!!!han är så bra på scen o kör sin egen grej,tycker absolut som Andreas.C att han o hans brorsa borde göra ngt ihop så söt familj med:)Håller faktiskt ofta med Andreas.C har jag märkt.
Han hade även grymt bra låtar som vanligt.
Tycker att det var rätt att Anna åkte ut faktiskt,även om hon såklart är sjukt bra på att sjunga så tycker jag inte att hon ger allt på scenen+hon är lite boring..inslaget i början var såå mellanstadieaktigt..vet inte hur ni var när ni var 16 men kändes barnsligt..bra Eva Cassidy låt dock!
Alice gjorde sitt bästa(-sjukt svårt att sjunga Beyonce låten)hon har utstrålning men kanske är hon också lite småboring..
Robin har verkligen blivit bättre nu de senaste veckorna-var inte så förtjust i honom innan men nu rockar han o bra låtval för honom.
Kevin har jag tappat lite intresset för,kanske lite präktigt/smörigt hela kärlekshistorien+gillade inte hans låtval..Men visst hoppas han blir en folkkär artist men jag vill se en större mer alternativ artist vinna idol..där jag kan tänka mig att köpa skivan.
Sist men inte minst så glad jag blev av att Johan fick stanna en vecka till;)
Jag o Angelica fånade runt o gjorde om Högt över havet låten-Arjas låt)till om honom,kan avslöja att orden:om du varit 25 hade vi piiiiip som fan..hehe.B

Inga kommentarer: