lördag 1 november 2008

Mys:)

Har haft en skön fredagskväll+lördagsf.m,kändes så skönt att få sova ut ordentligt o inte vakna 6 som alla andra dagar..
Jag var på jobbet igår ca 13.20 så jag arbetade mindre än 3 timmar igår-pga nissen (så borde det varit alltid)
Det var inte många barn igår så det kändes överlag väldigt luugnt.
Sen mötte jag upp Angelique o vi gick o käkade thai,det var kul,blev en hel del snackande o skrattande:)
Sen gick vi ut med nissen(-som för övrigt redan är frisk)sen var det idol o ännu mer vin, jag tyckte det var ett roligt program igår med schlagertema o Charlotte Perrelli som var med-shit vad snygg hon var igår jämfört med under festivalen..(inte alltid bäst att vara spinkig o blond..)
Älskade såklart Johan.P-han var grym o är sjukt bra på att hitta rätt låtar,Kevin var klart bäst vilken utstrålning! (även om han inte är en skönhet långt ifrån enligt mig..)Tkte det var rätt att Sepidhe åkte,fattar inte att alla störde sig så mkt på Lars-skitsamma tycker jag o det var ju inte alls hans tema heller sen tycker jag personligen att fallen inte var så roligt,det var min lilla idolupdate här.
Vi gick upp rätt sent vid typ 10 så gick vi en runda med nisse o jag passade på att kolla mitt konto som är allt annat än kul denna månaden..:(mkt räkningar+varit sjuk o inte heltid så det suger!
Sen har vi ätit värsta kolhydratbomben med en massa mackor (med kalkon iof)sen toppade vi det med en god giffel o pepsimax för att vakna till liv-gillar det inte alls men jag blir pigg o kaffe tål nästan aldrig min mage tyvärr annars hade det varit gott..
Nu ska vi snart gå en långrunda med nisse vid havet,sen åker Angelica om ett par timmar o jag ska fika med Dean:)P.s Lägger in lite bilder senare idag/ikväll.Becca

Inga kommentarer: