lördag 18 oktober 2008

Dejt..!

Det var skit längesen jag var på dejt..typ förra sommaren..
Och det var rätt jobbigt för då hade han lite känslor eller var attraherad iaf men inte jag..också gillade jag honom skarpt som vän men det där går verkligen inte o då känns det så jobbigt,killar verkar även ha svårt att acceptera ett nej tkr jag.
Som ni väl alla har förstått så gillar jag inte dejter alls!
Så det är väl därför jag sällan går på dom,så man har nog gått miste om en hel del fina killar pga detta:( Men nu måste jag ta mig samman,o inte bara leva i en drömvärld-på nätet,(även om det också kan vara kul o lugnt..)
Så ikväll ska jag på en dejt med Poker..mmm..
Efter jag firat Jenny så ska jag möta upp honom i stan.
Kommer vara sjukt nervös till en början,men så mkt som vi skrattar ihop så tvivlar jag på att det blir lång tystnad eller liknande..
Han ringde 2ggr igår,han skulle gå ut o han ringde för ett tag sedan o berättade att det hade blivit både det ena o det andra stället i MÖ igår,han ringde även mig inatt+skickade ett sms,vill ni se vad han skrev?
Tja babe!!Sorry om jag ringde innan tyckte bara du skulle komma till casinot:)syns imorgon porris pussar.So I guess I have a new nickname aswell-Porris..hehe.
Kommer lätt skriva här senare ikväll om dejten,hur det gick etc..Kommer vi ses igen?
Kommer vi ta in på Savoy direkt?eller vänta till nästa helg?Kommer jag få en smaskig eller kanske äcklig kyss,usch..nä tror han är skön! Jäkligt kul att prata med,otroligt positiv,kul humor etc.
Wish me good luck:)Dejt-Becca

2 kommentarer:

Anonym sa...

lycka till! Önskar pesto.

Beccas sida sa...

Ernesto eller??