lördag 11 oktober 2008

Lyckad kväll;)




Hade en mkt lyckad kväll igår,jag o mamsen bråkade inte alls,vilket vi har en tendens att göra..Vi har faktiskt hållt ihop rätt bra dom senaste typ 1,2 åren nu:)
Först fick jag ett glas mousserande när jag kom sen åt vi räkor+vitlöksbröd med vitt,gott vin till,blev ganska berusad med tanke på lätt mat+alkohol..
Vi tittade på Idol:)Och jag är glad att Johan.P är kvar!!!Känns som det kan gå hursom.. Nog rätt att Jesper åkte,(även om jag tkte han var bättre igår än tidigare+älskar den låten)
Många var bra igår.
Sen var det ju Fredag hela veckan o fyyy säger jag bara,ni som gillar det måste ha sjukt trist/konstig humor,så lågt liksom..Sänd Pyjamas eller Situation Magnusson igen-Magnusson är ju sjukt duktig men David.H tycker inte jag är speciellt rolig..helt överdriven.
Fick ett nice sms när jag var hos mamsen igår ifrån lammköttet hehe,(kan kalla honom poker-det är hans jobb)Han skrev:Tjena porris:)smakar maten bra hos mamsen?Du får fylla på din mobil o svara så det blir lite jämställt;)haha pusspuss
Jäkligt söt kille det där o efter 3 timmars telesnack igårnatt(-la mig vid 3..)så kan jag garantera att han är riktigt hot med;)Kisses,Dirty-Becca

Inga kommentarer: