söndag 14 september 2008

Carbs-damn u!

Jag vet ju att jag går ner i vikt om jag äter mindre carbs..eftersom jag inte motionerar(-regelbundet o mkt iaf..)men ändå har det blivit för mkt av den varan nu i.o.m jobbet-där jag får vegetarisk kost mestadels eftersom jag bara äter kyckling o fisk så det blir helt fel mat för mig o känner förrutom att jag går upp i vikt att jag inte mår bra av det,man blir trött o hängig+känner sig aldrig mätt även om man proppar i sig en hel del..
Så nu mina vänner skriver jag här att jag ska anstränga mig med att äta väldigt lite kolhydrater+röra mig lite mer så fort förkylningen är över.
Jag är ju nöjd med mitt face men skulle vara kul att känna mer så när det gäller kroppen/vikten med.
Ska ju även på maskerad om 2v så då vill man ju vara lite fit,vet inte än vad jag ska vara vet bara att jag vill vara något SEXIGT-såklart haha..any förslag??
Vi ska ju även gå ut i våra outfits så det lär bli sjukt kul,Alda är dessutom väldigt kul o långt ifrån medelmåttig/svensson så det blir nog riktigt galej;)
Nu blev jag bjuden på mat av mamsen,trevligt:)
Egengjorda kycklingköttbullar med potatis,sås o lingon(-så det blir inte många potäter för min del då..hehe)Lowcarb-Becca

Inga kommentarer: