tisdag 23 september 2008

Hemma idag med..



Jag trodde verkligen att jag skulle gå till jobbet idag,stälde klockan tidigt osv men magen sa ifrån så jag har fortfarande ont o är hemma..
Köpte medicin idag på Apoteket så hoppas det hjälper så att jag kan må bättre+jobba imorgon.
Var även o handlade,mina glödlampor var slut-så rätt viktigt att köpa nya..+lite gott till nisse,bröd till mig,Veckans Nu till mig;)
Varit rätt nyttig eller bättre iaf,(minskat måltider+snabba kolhydrater lite)men idag när jag hade varit vaken flera timmar utan att äta+skulle ta medicin på tom mage så blev det inte supernyttig frukost/lunch men gott:)en bulle med kalkonsalami,en grov (dansk)macka med jordnötssmör,valioshot,kamomillte+vatten-när man har magkatarr kan man inte äta för mkt fiber heller tyvärr då får man ONT!
På Apoteket var jag ju också tvungen att köpa ngt annat kul..så det blev Eucerin duscholja för sensitive skin:)
Man blir ju lätt torr nu när det börjar bli kallt,så den ska jag ha med i badet med-(badar ofta)Jag köpte den som är lite parfymerad,alltid trevligt med lite doft 400ml också fick man en liten lotion- 30ml med och det kostade 82kr.
Tänkte försöka städa undan lite härhemma så mkt jag orkar o med tanke på hur jag mår..
Annars blir det tvdag+kväll+surfande så blir det ju när man är sick..
Det var himla mysigt att ha en riktig tvdag/kväll igår det blev allt förrutom singelmammor+halva Dr.Phil,dokumentären om tvångsgifte var riktigt bra,och jag har high hopes för Livet i Fagervik precis en sån typ av serie jag har saknat.
Tittade även på bevvan-alltid en favorit+vänner-så kul garvade en hel del:)
Skulle egentligen träffat Lina ikväll men hon skulle jobba o med min mage så hade inte middag+vin varit lämpligt..Så vi får ses en annan dag SNART det var såå längesen!
Idag/ikväll kollar jag på:förrutom bevvan+friends så Dr.Phil,Idol,videokväll hos Luuk(-Gynning är med,det vill jag inte missa)och ev en svensk komedi på ettan.
So long,Becca

Inga kommentarer: