lördag 6 september 2008

Ingen trevlig utekväll men VÄLDIGT trevligt sällskap!

Nä är inte nöjd med kvällen igår faktiskt..Men det beror mest på min egen inställning som singel vill man eller jag iaf gärna att det ska hända något när jag väl går ut ut(-vilket jag inte gör varje helg direkt på det sättet iaf)Då menar jag inte att jag måste hitta Mr. right men kanske lära känna någon ny eller flirta mkt etc..Bara lite action men det var det verkl inte igår på den fronten:(Stör mig på att jag var lite på jakt då blir det aldrig kul eller bra för den delen,jag borde BARA brytt mig om mitt sällskap o inget annat!
Började iaf hemma hos mig med lite vin sen gick jag och A till Nama där jag käkade den berömda salladen med kycklingspett+drack cava till det,A tog hennes favorit-den sk Limhamnsmackan-med bla räkröra.
Sen blev vi hämtade av H och Cecilia o körda till Torso,men där var lite för dött för vår smak-man borde nog varit där tidigare på afterwork eller käka där,så H-)Cecilias sambo)skjutsade in oss till lilla torg där vi mötte upp Josefin o gick först till Centiliter o gram tog en öl där och A öppnade några presenter,sen gick vi till Victors stötte på Katarina o hennes vän A:)Där tog vi en strawberrydaquiri,supergott..
Sen gick vi vidare till Koi där jag tog en japansk gt- där var övermkt folk-lite föör mkt..!
Kvällen avslutades på Mcdonalds med chicken mcfeast..gott:)
Sen blev det taxi hem o bädden vid 3.
Kram R
Kvällen avslutades med

Inga kommentarer: