torsdag 4 december 2008

Bye bye Kph o helgplaner..:(

Hade bestämt med Angelica att vi skulle gå på julskyltning på sön i Kph,vi brukar göra det innan jul men nu pga av fortsatt sjukdom (som inte verkar bli bättre i första taget)så tror jag att vi får ställa in,såå trist!!
Dessutom ville Katarina att vi skulle ses på lör o det tror jag inte heller att jag har krafter till tyvärr..
Rolig helg jag kommer få:(
För att inte tala om hur kasst jag har mått idag förrutom feber o hosta har jag nu även fått riktig förkylning-täppt i näsan..så himla jobbigt att gå ut med nisse när man mår så här,då hade man önskat att man haft lite hjälp även med att handla etc..
Men jag har en omtänksam mamma som lagar lite kyckling till mig nu:)var sugen på pommes till så det fixar hon med-skiter i vad som är nyttigt o onyttigt just nu,nu vill jag bara få i mig det jag gillar för stunden.
Min chef ringde för en stund sedan o jag behöver läkarintyg för jag har varit sjuk så mkt på sistone o därav ingen karensdag-alltid något:)Hon hörde med hur dålig jag lät dessutom har en som jag jobbar med nu fått samma för andra gången..
Kommer bli sjukt jobbigt bara att släpa mig till läkaren imorgon+att fixa mig-för det behövs..sjuukt ofräsch just nu-men så blir det ju som sjukling..
Ikväll blir det lite vänner,medium+unga mödrar.
Kramisar,Becca

Inga kommentarer: