onsdag 3 december 2008

Sjuk igen...:(

Ja nu är jag sjuk igen mina vänner..och jag kan referera till mitt tidigare inlägg:Dubbelmoral..det var verkligen exakt så det var IGEN..barn som är sjuka som kommer ändå o hinner smitta ner en innan föräldrarna fattar att dom borde ligga hemma i sängen..Dom kan ju betala mina karensdagar nästa månad kanske??för jag har varit sjuk 3ggr nu den senaste månaden så det blir ju mkt pengar i slutet av månaden..
Jag vaknade inatt o frös o var varm om vartannat,också fått en jobbig hosta:(haft mkt feber idag,har fortfarande men innan idag orkade jag knappt sitta upp ens..
Min mamma var snäll o gick o handlade lite till mig,orkade inte..tillräckligt jobbigt bara att gå ut med Nisse nu..
Så det blir en luugn kväll med tv o vila.
P.s Rhys ringde flera ggr idag,o till sist orkade jag svara (för en stund sen)o han var såå söt som vanligt:D Sjukling-Becca

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag förstår hur du känner, det är mina semester pengar nu som går åt helvete. Pengar jag skulle ha i stockholm över jul o nyår. Jag e oxå så jävla less på föräldrar som inte tar sitt ansvar. Plus att dom har mage att gnälla att det är vikarier som tar hand om deras barn, plus att det inte är ordinrie verksamhet, Morrrr.