torsdag 25 december 2008

Riktigt mysig jul(afton!)

Hade en jättemysig julafton igår hos min mamma,var där strax efter 15 så vi hade kalle på i bakgrunden samtidigt som vi drack glögg+pepparkakor o sånt,sen öppnade vi klapparna o jag fick mer än jag räknat med av min mams:))hon e så generös!
Jag fick pengar till att shoppa lite för(-behöver kläder)presentkort till airbrushtanning,doftljus,påslakan,2 par vantar matchande till en mössa jag med fick-jättefin grå med rosa o vitt på.
Sen åt vi anka vid 6,det var såå gott med brunsås,rödkål,brysselkål o potatis+sockerpotatisar(-typiskt danskt)med fint/gott rött vin till.
Sen tittade vi på tv o myste-nisse var mer uppspelt än ett barn..över sina presenter,tog lång tid innan han slappnade av o somnade hos mig i soffan (under min gamla babyblanket)han kräktes med av för fett,stort grisöra..så det blev till att gå en ordentlig promenad..men rätt skönt att göra det på julafton det var helt stilla härute såg en joggare på hela promenaden+mys att titta in i folks fönster-alla har så mysigt..
Angelicas klapp får jag idag,men vet vad det är:)
Min mamma blev glad för det jag gav,hon fick en Clarins bodylotion superhärlig (o dyr)+ en film sen får hon ju sin födelsedagskorg av mig o Angelica idag-vi har lagt ihop till en korg med flera olika paket i,vi ska nämligen äta där ikväll jag o Angelica:)
Jenny kommer med hit så vi ska förfesta hos mig innan vi beger oss ut på stan..;)vi vet inte än vart vi ska gå men det blir något av följande:Hipp,skeppsbron,prins albert,(debaser, glasklart.)lutar åt prins albert eller hipp tror jag.
Så nu blir det till att städa härhemma,behövs verkligen+tvätta..inte så kul men mkt nödvändigt+vill ju ha fint sen med.
Så det är bara att sätta igång..Kram o ha en great night ni som ska ut o ni andra ha det så mysigt(-själv får jag dra i mig själv för att någonsin komma ut..)Party-Becca

Inga kommentarer: