söndag 7 december 2008

Nu väntar jag

På att Angelica ska komma till mig med god fika ifrån kakboden:)lussekatt+ostbulle o kaffe latte-det har jag inte druckit på snart en vecka så jag är suugen..
Hon var på middag/fest igår här i närheten o eg skulle vi ju till Kph idag men det går ju inte pga min sjukdom..så hon kommer hit istället,senare i em ska vi nog gå o käka pizza på vårt stamställe här i närheten (mer orkar jag inte)Jenny ska nog följa med-har inte träffat henne på evigheter o snart ska hon resa+sen är det ju jul o allt sånt..
Imorgon ska jag boka tid till läkaren-nu måste jag få en tid!
Får se om jag har ngt,kan vara ngt problem med luftrören(-hostar mkt o nu är jag hes+haft feber läänge.)
Hade jättetrevligt hos min mamma igårkväll,stannade mkt längre än vad det var tänkt men jag fick värktablett+nässpray så då blev allt mkt lättare,förstår ni jag var helt dööd efter jag bara hade tagit ett bad igår e.m!!så jag fick gå o lägga mig en stund..
Kvällen avslutades i min säng till dokumentären om Britney-vet inte riktigt vad jag tyckte om den-lite dubbla känslor+har svårt att få ett grepp om henne..
Föresten jag har inte följt Stjärnor på is för jag har tyckt att det varit rätt trist men har ändå sappat o sett lite av det ÅHH GUD vad Markus Fagerwall är sexyyy på isen!!jag har aldrig tänkt så om honom innan men nu- andra tider alltså;)R

Inga kommentarer: