onsdag 31 december 2008

Min lilla nyårskrönika:

Klokast val-08:Att jag o mitt ex bröt helt en gång för alla!

Sämst val-08:Att jag i somras lät mig lockas lite av en riktigt skabbig/slibbig typ (som eg är såå långt ifrån mig)

Svårast-08:Det dramatiska uppbrottet ifrån mitt ex sent i våras (men det var väl det som krävdes..)
Även svårt för mig att klara av alla resor varje dag-med tanke på min panikångest som träder fram- oftast flera ggr i veckan där..

Bästa festen-08 Helt klart min kusin Daniels konfirmation i Kph i maj:D sjukt rolig o spännande (för min del) fest (sen att jag gick hela vägen med en viss person ångrar jag lite hade räckt med spännande/förbjudna kyssar i smyg:)Han blir pappa närsom btw..

Bästa inititativ:Att jag verkligen låg i för att få arbetet jag har idag när jag blev arbetslös i slutet av maj,här har jag träffat proffsiga o trevliga människor-kollegor o chef!

Bästa nya vänskapen:Var nog iof -07 jag träffade Dean igen men vi har iaf fortsätta hålla en god kontakt o det är jag glad för,har inte så många killkompisar o jag mår bra av att umgås med guys mer:)dessutom är han gudasnäll o förstående!
Annars får jag säga min kära kollega Malin som är supergullig o förstående hon med:)

Bästa årstid:Sommaren var superhärlig:jobbade inte heltid+var ledig mycket,var ute o käkade nästan varje dag-me like:)
Dessutom var jag o Angelica ute på en liten 3dagars utflykt som var mycket lyckad!(Sugen på Båstad igen:)

Glad för-08 Tycker att jag o min mamma kommit varandra lite närmre o framförallt umgåtts mer o haft en hel del trevliga middagar ihop.
Är också så glad för mina danska släktingar(-fler som kontaktat mig)- så det känns som om min familj äntligen börjar bli större-precis som jag alltid önskat mig:)
Även glad för att jag äntligen förstått mer o mer att man måste vara självständigare-än jag var innan som människa för att må bra-inte kräva något av andra o inte låta andra kräva ngt heller.

Vill-09:Vara frisk(are),vara glad,gå ut mer o ha riktigt roligt,leva mer i nuet,fortsätta wine and dine med goda vänner,gärna resa, gå en utbildning (så jag kan få fast jobb!)Och självklart kanske allra mest att hitta true love/the love of my life-för i mitt fall är the love of my life en underbar kille iof men det är flera hundra år sedan så dags för något nytt och mer moget förhållande!Becca

Inga kommentarer: