fredag 5 december 2008

Skönhetsingrepp

Tittade på the voice på tv imorse(-var uppe tidigt för att boka tid hos läkaren men det fanns ingen tid..)där säg jag iaf en intervju med Linda Rosing o jag har aldrig tyckt illa om henne på något sätt,stör mig på människor som kallar henne korkad etc-som om andra kan bedöma det utifrån att ha sett henne lite på tv?Hur fan hade ni själv betett er i BB-huset?nä lite självinsikt människor,o intelligens kan mätas på många olika sätt-dessutom går jag efter mottot (o har alltid gjort):Döm aldrig en människa förrän du gått 10 mil i hans/hennes skor,men till saken- herregud vad hon fixar o trixar med sitt utséende o då undrar jag bara- ser hon inte att läpparna är föör stora nu så det bara blir fulare?+att hon inte kan skratta naturligt längre etc..Som kille hade jag tyckt att det vore lite småäckligt att hångla loss med en så pass oäkta person (till ytan då)
Men antagligen tycker hon att det är fint,hon har även sprutat in något i bla kindbenen så hon såg verkligen superfixad ut,undrar var hon kommer dra gränsen för denna fixering?
Jag tycker inte det är fel om man vill fixa till sig lite,tex lite restylane i läpparna etc-ibland kan jag också bli sugen på att prova eftersom jag har rätt smala läppar,men samtidigt känner jag det är ju såhär jag ser ut,dessutom är jag ganska säker på att det ligger en grym osäkerhet till botten för hela denna fixeringen..
Sen tycker jag att det är roligare att få en komplimang för sitt eget utséende o inte något man betalat för som är oäkta.Vad tycker ni? P.s På tal om skönhet så lägger jag nog in lite bilder på mina senaste beatyproducts lite senare idag/ikväll:)Beauty-Becca

9 kommentarer:

Anonym sa...

Då får du störa dig på mig för jag tycker hon verkar grymt korkad ;)
Jag säger inte att hon ÄR korkad, för det kanske inte är så lätt att bedöma utifrån, men intrycket av henne är att hon faktiskt är korkad. För det första ser hon dum ut (bl.a. pga de där ankläpparna du själv nämnde) och för det andra så har jag ett flertal gånger hört henne uttrycka ganska patetiska repliker inte bara i BB utan i t.ex. debattprogram, intervjuer (hon skulle ju till och med starta ett politiskt parti ngn gång). Men vad vet jag, hon kanske e jättesmart egentligen :))
//J

Beccas sida sa...

Det är bara det att jag inte gillar att man kallar en annan person korkad speciellt inte någon man inte känner väl..för man ser ofta hos människor man känner att de har ngt som är smart o ngt som är korkat- så jag tycker personligen att det är svårt att ge ngn den stämpeln rätt av, men vi har ju yttrandefrihet o det är jag glad för;)R

Anonym sa...

Ja ingen människa är väl korkad rakt av (eller ...eh..det finns kanske hihi) eller smart rakt av, men man kan väl vara mindre eller mer intelligent/smart, eller åtminstone göra intryck av att vara det. Och vi bedömer ju människor hela tiden, även om vi inte känner dem, Han verkar snäll, Hon verkar omtänksam, Han verkar rolig, Han verkar ego, Hon verkar lättfotad osv. så varför inte korkad också :)

Beccas sida sa...

Det är väl just såna bedömningar jag inte ofta gör;)R

Anonym sa...

Jasså är du säker på det? Vågar påstå att det är väldigt svårt, om inte omöjligt, att inte få ett första intryck av folk man möter. För det är det det handlar om - första intryck. Som man kan revidera när/om man lär känna personen bättre. Men du menar alltså att du inte får första intryck av folk du möter?

Beccas sida sa...

Åh detta blev en stor debatt haha:)
Tkr det är annorlunda att få ett första intryck o att dömma ngn till att vara korkad,intelligens mäts på olika sätt o är så stort- jag tycker inte att jag eller ngn annan kan bedömma det åt andra.
Personligen känner jag aldrig att jag får ett första intryck av att ngn är korkad o det lovar jag dig!R

Anonym sa...

Ny morgon, nya tag :))
Saken är att jag tycker inte att jag "dömer" Linda Rosing om jag säger att jag tycker att hon verkar korkad. Jag har inte gjort ngt iq- eller eq-test på henne, jag bara har bildat mig en uppfattning om henne genom den bild hon förmedlar av sig själv genom media.

Beccas sida sa...

Haha jamen det är väl klart att du o alla andra får ha sina meningar Joshi;)Tycker inte illa om dig på något sätt för det,o det är säkert många som håller med dig!Kram R

Anonym sa...

Det vet jag :)) att jag får ha min mening alltså. Men tyckte ändå det var intr att debattera lite ;)